Unggulan

Mesin

Mesin motong Serat Enclosed lengkep

Alat mesin beurat-tugas, bagian mesin utama ngadopsi mérek luhur impor; Éropa CE desain standar; éta tiasa dilengkepan sistem loading sareng ngabongkar otomatis; Max. kakuatan laser nepi ka 20KW.

Full Enclosed Fiber Laser Cutting Machine

Milih Sareng Konpigurasikeun Mesin Anu Tepat Kanggo Pakasaban Anjeun Pikeun Ngabantosan Anjeun

MISI

PERNYATAAN

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd. Ngawitan damel sareng ngembangkeun téknologi laser ti taun 2006. Kami mangrupikeun perusahaan modéren berteknologi tinggi khusus kana P&P sareng produksi alat-alat laser. Perusahaan urang gaduh bengkel standar pikeun mesin motong laser, mesin las laser sareng mesin nyirian laser totalna ngeunaan 15.000 méter pasagi sareng 80 padamel, kalebet 8 insinyur laser sareng insinyur mékanis anu langkung ti 10 taun pangalaman dina industri laser.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • SUNTOP Precision High ukuran alit mesin motong serat laser di Jerman

    Mesin motong laser serat laser presisi tinggi kami hasil dikirimkeun ka Jérman. Konsumén utamina nyayogikeun jasa ngolah logam sareng meryogikeun presisi 0,08mm. Dina awalna, anjeunna milih seueur pemasok, saatos ngabandingkeun konfigurasi mesin, akurasi, profesionalisme sareng ...

  • Mesin motong serat laser Suntop otomatis 3000W dipasang di Perancis hasil

    Tina panilitian sareng pamekaran mendesain dugi ka produksi, saatos 40 dinten usaha sadaya pagawé SUNTOP, kami ngarobih tuang otomatis otomatis sareng ngabongkar mesin motong serat laser CNC suksés dipasang di Perancis. Laju lumpatna ngamuat sareng ngabongkar gancang pisan, nyaéta 2 kali ...

  • Ukuran motong ageung mesin motong laser khusus dipasang di Singapura

    Éta modél kustomisasi anu luhur, mesin ieu ukuran motong anu épéktip pikeun workbench nyaéta 3000 * 12000 mm, alat-alat mesin ukuranana munggaran pikeun industri kalayan prosés ngabentuk hiji waktos, solusi propésional pikeun variasi akurasi alat mesin ageung kusabab sababaraha proses segmentasi. ..