Tentang Kami

as

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd. Ngawitan damel sareng ngembangkeun téknologi laser ti taun 2006. Kami mangrupikeun perusahaan modéren berteknologi tinggi khusus kana P&P sareng produksi alat-alat laser. Perusahaan urang gaduh bengkel standar pikeun mesin motong laser, mesin las laser sareng mesin nyirian laser totalna ngeunaan 15.000 méter pasagi sareng 80 padamel, kalebet 8 insinyur laser sareng insinyur mékanis anu langkung ti 10 taun pangalaman dina industri laser.

Kami parantos ngalangkungan sertipikat kualitas internasional CE, USA FDA sareng ISO9001-2000, jinis mesin laser kami anu seueur dilarapkeun pikeun ngolah lambar logam, rékayasa hiasan stainless steel, mérek dagang sareng surat iklan, kabinet listrik tegangan tinggi / rendah, alat dapur, motor, IC, telepon sélulér, ngolah kaca, bungkus, tuangeun, karajinan logam, bagian mobil, mesin pertanian, alat médis, alat-alat olahraga, alat-alat perlindungan lingkungan, aparatur lift, hawa pusat sacara kondisional, alat-alat hardware baja sareng tolok tekanan jsb

fe
er

Suntop Laser salawasna nyayogikeun layanan purna jual 24-jam pikeun pasar luar negeri, ngamungkinkeun para nasabah mésér sareng nganggo mesin laser kami anu bébas hariwang, urang gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina industri laser kalayan kabeungharan integrasi sumberdaya, sahingga mesin laser kami ngagaduhan rasio kinerja-ka-harga anu luhur anu ngamungkinkeun para nasabah mésér mesin laser anu pangsaéna pikeun jumlah sahenteuna artos.

Salami mangtaun-taun, urang nyandak konsép bisnis "Ngudag inovasi kalayan téhnik, kualitas Penjaminan sareng manajemen, keprok kalayan jasa", dinten ieu urang tetep keukeuh prinsip berorientasi kualitas pikeun mérékkeun SUNTOP sareng énjing urang bakal janten pamimpin sareng élit industri dina industri laser dunya.