Cutter laser serat katutup pinuh (ST-FC3015G)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utama mesin:

1, Mesin motong laser serat kami ieu sareng kamar AC sareng isolasi debu / otomatis-nyukcruk sistem ékstraksi roko, hemat énergi sareng pangaruh ekstrak haseup sampurna. Kusabab sadaya bagian listrik sareng laser Generator aya di jero mesin, janten desain sareng ideu ieu kami pikeun ngajantenkeun bagian-bagian tetep stabil bahkan 24 jam teras-terasan dianggo ti mana manjangkeun umur bagian-bagian optik mesin, bagian-bagian listrik jsb.

 t (7)

2, Bagian transmisi mékanis parantos diuji sareng dikalibrasi ku interferometer laser sababaraha kali pikeun mastikeun mesin kami akurasi anu saé sareng stabil bahkan saatos sababaraha taun panggunaan, anu PISAN penting pikeun pangguna akhir.

t (9)

3, alat mesin kami dianggo las terintegrasi saatos annealing pikeun ngaleungitkeun setrés, prosés motong relief stress annealing — kasarna-VSR-semi-réngsé-VSR-Finishing, solusi anu langkung saé kusabab las sareng setrés anu timbul tina pamrosésan, anu ningkat pisan stabilitas mesin, kisaran kandel umum propil logam tina 12-15mm anu sahenteuna 20 taun teu aya deformasi.

t (2)

4, Sistem monitor, boh méja payuneun sareng méja tukangeun mesin dilengkepan kaméra, anu sacara efektif tiasa ngawas status damel dina méja.

t (8)

5, Ngonpigurasikeun sareng induktif RAYTOOLS aoto fokus serat laser motong sirah sareng kaca spion pikeun ngahontal titik fokus anu langkung alit sakumaha, garis anu langkung lemes tiasa dipotong, épisiensi anu langkung luhur, kualitas pangolahan anu langkung saé.

t (6)

6, pangiriman serat optik, pamrosésan anu fleksibel, motong kualitas iraha waé tiasa dipastikeun.

7, Sistem kontrol laser CNC propésional (Cypcut cutting software), operasi komputer, operasi langkung saderhana sareng multi-fungsi:

 Henteu Fungsi Pedaran Utama
1 Jangkungna nuturkeun Obor ngalih ka luhur sareng ka handap numutkeun jangkungna piring
2 Kadali kakuatan Kakuatan laser dikawasa nurutkeun lamping
3 Fungsi tibalik Balikeun pikeun ngajalankeun program NC
4 Balik deui breakpoint Balik deui ka breakpoint saatos pulih
5 Multi tindikan Pulsa, blasting, kamajuan,-speed tinggi
6 Garis kalungguhan Setel parameter garis lead
7 Otomatis milarian Milarian potongan potongan koordinasi sacara otomatis
8 Fungsi kabisat Leapfrog pikeun ningkatkeun efisiensi motong
9 Garis umum Garis umum pikeun ningkatkeun efisiensi motong
10 Fungsi nyirian Mesin tiasa ngadamel ukiran laser bentukna dina piring
11 Fungsi nyarang Parangkat lunak tiasa nyusun potongan potongan ku cara otomatis, éta tiasa ngahémat bahan boh tanaga tanaga tanaga

8, Kompatibel sareng sababaraha rupa perangkat lunak, tiasa ngarancang sagala rupa grafik atanapi motong téks instan, operasi saderhana, fleksibel, merenah

9, Kalayan fungsi pemalsuan calakan, tingkat panggunaan matérial langkung luhur.

10, mesin tiasa dilengkepan fungsi nyarang Otomatis.

11, Mesin tiasa milih mérek terkenal IPG / RAYCUS / nLIGHT / TRUMPF laser Generator.

t (5)

Mesin motong serat laser bahan aplikasi: 

Ngolah logam baja, iklan nyanyi produksi, produksi kabinét listrik tegangan tinggi sareng rendah, bagian mékanis, alat dapur, mobil, mesin, produk logam, wilah, bagian listrik, industri optik, semi, papan logam, ketel, mikroelektron médis, pakakas, alat ukur péso sareng industri pengolahan logam sanés.

t (4)

t (1)

t (10)

Parameter téknis utama mesin:

Ngaran Mesin Mesin motong laser Serat Pelat Metal (enclosd lengkep)
Modél ST-FC3015G / ST-FC4020G / ST-FC1560G / ST-FC6020G / ST-FC6025G
Daérah motong mesin laser 1500 * 3000mm (4000 * 2000mm, 1500 * 6000mm, 2000 * 6000mm, 2500 * 6000mm)
Kakuatan Serat Laser 500w / 750w / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W /

12000W / 15000W / 20000W / 25000W

(Kakuatan luhur ngagaduhan konfigurasi anu béda sareng struktur mesin)

Panjang gelombang laser 1064nm
Sistem transmisi Gear + rel (urang gaduh mérek standar; urang ogé tiasa ngahasilkeun salaku sarat anjeun)
Akurasi lokasi sumbu XY ± 0,01mm
Sumbu XY ngulang akurasi lokasi ± 0,01mm
Sumbu XY max pindah 30m / mnt (ogé dumasar kana jinis bahan sareng kandelna)
Kecepatan motong maks 1-30m / mnt (éta bakal numutkeun kana bahan logam sareng kakuatan laser)
Motong kandelna Gumantung kana Bahan
Bahan Aplikasi Lambaran logam Besi / CS / SS / Aluminium / Tambaga sareng sagala rupa logam
Kauntungannana  > Tina bahan baku dugi ka mesin akhir sadayana ti kami langsung.

> Sederhana, kompak, listrik sareng optik sacara efisien
> Cocog kuat sareng dipercaya
> Pangropéa gratis
> 3 taun garansi.

> Cover Protective, desain standar CE.

Beurat bersih 5500KG (konfigurasi anu béda sareng kakuatan ngagaduhan beurat anu bénten)

t (3)

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami