Mesin las titik laser perhiasan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

rt
tjy

Mesin las laser tempat perhiasan bubuka:

Mesin ieu dirancang khusus pikeun perhiasan sareng produk logam leutik las las laser, utamina dianggo dina las titik tina sababaraha logam.

Las spot las mangrupikeun aspek penting tina téknologi ngolah bahan laser, salah sahiji prosés las-las nyaéta konduksi termal, nyaéta permukaan pemanasan radiasi laser, panas permukaan kana difusi internal ngalangkungan konduksi panas, ku ngendalikeun lébarna pulsa laser, tanaga, kakuatan puncak sareng frekuensi ngulang, parameter sapertos lebur komponén, pikeun ngabentuk kolam renang khusus.

Kusabab kaunggulan unikna, éta parantos hasil dianggo dina ngolah perhiasan emas sareng pérak sareng ngelas bagian alit sareng mikro.

Prinsip kerja sistem las déposisi laser nyaéta téknologi las kalayan énergi termal tinggi sareng titik terpusat, anu sacara efektif tiasa ngatasi las sareng ngalereskeun sadaya bagian alit, sareng ngajantenkeun kurangna téknologi las arc argon tradisional dina ngalereskeun sareng las permukaan alus.

Dua ambang galur termal sareng post-treatment dihindari, anu tiasa ngaheéat siklus produksi kapang.

Tukang las titik laser biasana dianggo pikeun ngeusian liang sareng las titik tina ornamén emas sareng pérak, sareng ogé tiasa dianggo pikeun las tiis tina waja alloy tinggi, ngajalin baja alloy tinggi, baja alat nikel, baja kelas tinggi, campuran tambaga, tambaga berilium , Aluminium kateguhan anu luhur, emas, pérak sareng bahan logam sanés.

Mesin las laser spot SUNTOP Perhiasan fitur utama:

Sakabeh mesin tiasa ditempatkeun dina desktop, desain air-built-in, rohangan alit.

Énergi, lébar pulsa, frékuénsi, ukuran titik tiasa disaluyukeun dina kisaran anu ageung, pikeun ngahontal rupa-rupa épék las.

Parameterna disaluyukeun ku rod kontrol dina rongga katutup, anu saderhana sareng éfisién.

Pamakéan rongga kondensor keramik diimpor Inggris, tahan korosi, tahan suhu luhur, épisiénsi konvérsi fotoéléktrik tinggi, umur rongga kondensasi (8-10 taun), umur lampu xenon langkung ti 8 juta kali.

Tiung anu cocog, ngaleungitkeun stimulasi pikeun panon dina waktos damel.

Kalayan 24 jam kamampuan kerja anu teras-terasan, performa mesin sadayana stabil.

Desain manusiawi, ergonomis, jam damel anu lami tanpa kacapean.

Kauntungan utama: gancang gancang, épisiensi tinggi, jero ageung, deformasi alit, daérah anu kapangaruhan panas alit, kualitas las tinggi, teu aya polusi, épisiensi tinggi sareng perlindungan lingkungan.

Parameter utama mesin las laser tempat perhiasan:

Modél ST-WY150
Max. kakuatan laser 150W
Panjang gelombang laser 1064nm
Konsumsi listrik total 5KW
Fokus laser 110mm
Laser pulsa frékuénsi ulang ≤0.1-20Hz
Cai TM Perlindungan 10-30 gelar
Lebar pulsa laser ≤20ms
Gas panyalindungan laser 1 jalur
Sasayogian tanaga 220V / 50Hz / 20A
Diménsi 900 * 500 * 600mm
Beurat mesin 80KG

Foto sampel las laser perhiasan nyata pikeun rujukan:

ht

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk