Ukuran motong ageung mesin motong laser khusus dipasang di Singapura

Éta modél khusus kelas luhur, mesin ieu ukuran motong épéktip épéktip nyaéta

3000 * 12000 mm, alat mesin ukuranana mimiti ageung industri kalayan prosés ngabentuk hiji waktos, solusi propésional pikeun variasi akurasi mesin ukuran ageung kusabab sababaraha masalah pamrosésan ségméntasi, palanggan wareg ku solusi laser kami sareng layanan saatos diobral, mutuskeun mésér mesin motong serat laser anu kuat 15000W ti SUNTOP waktos salajengna.

e

Dina Oktober anu lalu, Sidang Pleno Kalima Panitia Pusat BPK 19 parantos réngsé. Sesi paripurna ngadamel rencana anu komprehensif pikeun pamekaran Cina salami periode "rencana lima taun ka-14", sareng ngajelaskeun tujuan jangka panjang 2035. Ieu nunjukkeun yén, ti taun hareup, Cina bakal asup kana tahap pangwangunan anu anyar, sareng anu anyar Konsép pamekaran bakal teras dilaksanakeun, sareng pola pangwangunan anu énggal kalayan siklus ageung doméstik salaku badan utama sareng sirkulasi dobel domestik sareng internasional anu saling promosi kedah didamel.
Dina tahap pangwangunan anu énggal, konsép pangwangunan anu énggal sareng pola pangwangunan énggal, pembukaan sok ngagaduhan peran anu penting. Expo Impor Internasional Cina anu katilu diayakeun saatos Sidang Pleno Kalima Komite Pusat ka-19 Partai Komunis Cina. Éta terus ngumumkeun pangwangunan dataran tinggi énggal pikeun dibuka, ngamajukeun pamekaran inovatif perdagangan luar negeri, teras-terasan ngaoptimalkeun lingkungan bisnis, sareng memperdalam kerjasama dua hala, multilateral sareng régional. Opat ukuran anyar ieu mangrupikeun catetan kaki anu pangsaéna pikeun ungkapan tingkat luhur anu dibuka dina Sidang Pléno Kalima Komite Pusat CPC 19.
"Puka panto ngan ukur bakal muka langkung lega sareng langkung lega" nyaéta komitmen Cina anu henteu kagoyang. Usul kontinyu ngeunaan langkah-langkah pembuka nunjukkeun yén pembukaan Cina caket hubunganana sareng silih sareng terus maju. Dunya tiasa ningali kapercayaan, tekad sareng katekunan pembukaan terus-terusan Cina.
"Tiongkok bakal ngagaleuh muka-upna ku cara sadidinten, sahingga pasar Cina tiasa janten pasar dunya, pasar bersama sareng pasar pikeun sadayana, sareng nyuntik énergi anu langkung positip kana komunitas internasional." Kecap Présidén Xi Jinping nyarios ka dunya yén "muka" mangrupikeun yayasan anu peryogi pisan. Justru kusabab aya puluhan rébu latar "terbuka" di dunya. Ngandelkeun kerjasama sareng damel babarengan, peta ékonomi dunya nampilkeun sisi anu beunghar sareng warni. Dina kalangkang peta ékonomi dunya, Cina teras-terasan ngumumkeun langkah-langkah pembukaan sareng ngajukeun yén sadaya nagara kedah damel babarengan ngamajukeun pembukaan umum kerjasama win-win, kerjasama sareng governance co, anu ngajelaskeun pilihan Cina ngeunaan "nangtung di sisi katuhu sajarah", anu janten conto pikeun sadaya nagara babarengan muka sareng nambihan warna anu cerah pikeun peta ékonomi dunya.


Waktos Post: Jul-28-2020