Mesin motong serat laser Suntop otomatis 3000W dipasang di Perancis hasil

Tina panilitian sareng pamekaran mendesain dugi ka produksi, saatos 40 dinten usaha sadaya pagawé SUNTOP, kami ngarobih tuang otomatis otomatis sareng ngabongkar mesin motong serat laser CNC suksés dipasang di Perancis.

Laju lumpatna ngamuat sareng ngabongkar gancang pisan, nyaéta 2 kali tina tipe TRUMPF Jérman TRUMPF ngamuat sareng ngabongkar dina bengkel anu sami. Pelanggan pisan wareg ngeunaan téknologi SUNTOP urang.

Nembe SUNTOP parantos hasil ngembangkeun sistem dahar sareng unloading otomatis pinuh kalayan kapasitas beban 2500KG anu cocog pikeun ngamuat sareng ngabongkar logam lambar, bakal ngirit biaya tenaga kerja, ngajantenkeun bengkel anu leres-leres henteu dijaga, sareng nyimpen dasar anu saé pikeun industri. 4.0.

ht (1)  ht (2)

Tina sudut pandang pamaén pasar, impor sareng ékspor perusahaan swasta ningkat sacara signifikan, sareng peran "penstabil" perdagangan luar negeri langkung menonjol. Data nunjukkeun yén dina 10 bulan kahiji, impor sareng ékspor perusahaan swasta ngahontal 12 triliun yuan, paningkatan 10,5%, nyatakeun 46,2% tina total nilai perdagangan luar negeri Cina, paningkatan 3,9 persentase poin dina periode anu sami taun kamari . Diantarana, éksporna 7,94 triliun yuan, paningkatan 10,9%, nyatakeun 55,4% tina total nilai ékspor; imporna 4,06 triliun yuan, paningkatan 9,7%, nyatakeun 35% tina total nilai impor.

Ningali ka hareup, umumna dipiharep perdagangan luar negeri dina sataun tetep bakal ngajaga tren anu stabil sareng positip. Tang Jianwei, lulugu panaliti pusat riset kauangan Bank Komunikasi, nyarios yén volume impor sareng harga bijih besi, kedele sareng komoditi massal sanésna naék, nunjukkeun yén paménta domestik masih henteu lemah. Indéks impor PMI dina Oktober nyaéta 50,8%, 0,4 persentase poin langkung luhur dibanding bulan saacanna, sareng éta di luhur garis boom sareng bust salami dua bulan berturut-turut. Kalayan pamulihan konsumsi domestik sareng paménta produksi, ledakan impor salajengna diperkirakeun teraskeun.

Tina sudut pandang pamaén pasar, impor sareng ékspor perusahaan swasta ningkat sacara signifikan, sareng peran "penstabil" perdagangan luar negeri langkung menonjol. Data nunjukkeun yén dina 10 bulan kahiji, impor sareng ékspor perusahaan swasta ngahontal 12 triliun yuan, paningkatan 10,5%, nyatakeun 46,2% tina total nilai perdagangan luar negeri Cina, paningkatan 3,9 persentase poin dina periode anu sami taun kamari . Diantarana, éksporna 7,94 triliun yuan, paningkatan 10,9%, nyatakeun 55,4% tina total nilai ékspor; imporna 4,06 triliun yuan, paningkatan 9,7%, nyatakeun 35% tina total nilai impor.

Ningali ka hareup, umumna dipiharep perdagangan luar negeri dina sataun tetep bakal ngajaga tren anu stabil sareng positip. Tang Jianwei, lulugu panaliti pusat riset kauangan Bank Komunikasi, nyarios yén volume impor sareng harga bijih besi, kedele sareng komoditi massal sanésna naék, nunjukkeun yén paménta domestik masih henteu lemah. Indéks impor PMI dina Oktober nyaéta 50,8%, 0,4 persentase poin langkung luhur dibanding bulan saacanna, sareng éta di luhur garis boom sareng bust salami dua bulan berturut-turut. Kalayan pamulihan konsumsi domestik sareng paménta produksi, ledakan impor salajengna diperkirakeun teraskeun.


Waktos Post: Jul-28-2020