SUNTOP Precision High ukuran alit mesin motong serat laser di Jerman

Mesin motong laser serat laser presisi tinggi kami hasil dikirimkeun ka Jérman. Konsumén utamina nyayogikeun jasa ngolah logam sareng meryogikeun presisi 0,08mm. Dina awalna, anjeunna milih seueur pemasok, saatos ngabandingkeun konfigurasi mesin, akurasi, profesionalisme sareng jasa mesin, SUNTOP Laser tungtungna dipilih. Di dieu, urang ngarepkeun bisnis na langkung saé. SUNTOP bakal teras damel atos sareng moal ngantepkeun anjeun turun.

rht

Numutkeun data pangénggalna anu dikaluarkeun ku Administrasi Umum bea cukai, impor sareng ékspor perdagangan luar negeri China ngahontal 2,84 triliun yuan dina Oktober, paningkatan 4,6% dibandingkeun période anu sami taun kamari (sami di handap). Ieu ogé pertumbuhan positip impor perdagangan luar negeri sareng nilai ékspor salami lima bulan berturut saprak Juni. Diantarana, ékspor nyaéta 1,62 triliun yuan, paningkatan 7,6%; impor aya 1,22 triliun yuan, paningkatan 0,9%; surplus dagang 401,75 milyar yuan, paningkatan 34,9%. Analisis nunjukkeun yén faktor positip di jero negeri sareng luar negeri masih akumulasi, sareng perdagangan luar negeri dipiharep ngajaga gaya pertumbuhan anu tetep dina sataun.

Sacara umum, dina 10 bulan kahiji taun ieu, total nilai impor sareng ékspor barang-barang Cina nyaéta 25,95 triliun yuan, paningkatan 1,1%. Diantarana, ékspor 14,33 triliun yuan, paningkatan 2,4%; impor 11,62 triliun yuan, turun 0,5%; surplus dagang mangrupikeun 2,71 triliun yuan, paningkatan 16,9%.

Sedengkeun ngajaga skala anu tetep, struktur perdagangan Cina parantos dioptimalkeun deui, kalayan impor perdagangan umum sareng ékspor ningkat sareng proporsi ningkat. Dina 10 bulan kahiji, impor perdagangan umum Cina sareng ékspor ngahontal 15,6 triliun yuan, kanaékan 2,8%, nyatakeun 60,1% tina total nilai perdagangan luar negeri Cina, paningkatan 1 persentase titik dina periode anu sami taun kamari. Diantarana, ékspor ngahontal 8,51 triliun yuan, paningkatan 4,8%; impor ngahontal 7,09 triliun yuan, paningkatan 0,5%. Salami waktos anu sami, impor sareng ékspor perdagangan olahan ngahontal 6,09 triliun yuan, turun 6,2%.

Analisis nunjukkeun yén pamulihan gancang ékspor perdagangan umum nyaéta nyayogikeun dorongan pikeun optimalisasi struktur perdagangan umum. Wang Han, kapala ékonom Societe Generale Securities, nyarios yén ti saprak Maret, dina prosés pamulihan ékspor Cina, kakuatan pamulihan utamina asalna tina ékspor perdagangan umum. Laju pertumbuhan taun-ka-taun ékspor perdagangan umum parantos pulih ka 16,8% tina titik handap - 4,5% dina Maret dugi Oktober; ti Januari dugi ka Oktober, tingkat pertumbuhan kumulatif perdagangan umum parantos pulih janten 2,8%, nyatakeun sakitar 60% ékspor Cina, paningkatan sakitar 1% dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari. Dina période anu sami, perdagangan ngolah impor kumulatif nyaéta - 7,5% taun-taun, sareng perdagangan pangolahan anu lebet - 14,7% taun-taun. Dina prosés pamulihan ékspor saatos wabah éta, perdagangan umum kalayan nilai tambah langkung saé bakal pulih langkung saé sareng struktur perdagangan Cina bakal ningkat.


Waktos Post: Jul-28-2020