Mesin serat laser nyirian portabel (ST-FL20P)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

SUNTOP serat laser portabel nyirian sareng ukiran mahchine

※, Desain konpék mesin serat laser nyirian portabel kami, struktur penampilanna wajar, kompak sareng éndah, cocog pikeun nyirian laser dina sababaraha adegan. Pisan merenah pikeun ngajalankeun mesin ieu di pabrik ageung atanapi kantor alit.

g2 (1)

※, Bagian anu penting, contona laser Generator anu urang nganut TOP TOP RAYCUS, MAX atanapi IPG gumantung kana sarat anu saleresna tina palanggan.

g2 (2)

※, Mesin panyiri laser ieu ngadopsi lensa F-theta panjang gelombang mérek anu presisi tinggi anu tiasa ngahontal laser-speed tinggi sareng presisi tinggi, panggunaan anu lami tanpa téks sareng gangguan gambar.

g2 (3)

※ SUNTOP Laser mesin urang galvanometer sareng dua lampu beureum bawaan anu gampang dipendakan laser, supados mastikeun stabilitas jangka panjang mesin laser nyirian laser kami, galvanometer urang kedah ngalangkungan tilu léngkah anu ketat tés sateuacan dipasang kana mesin, ieu mangrupikeun aspek anu penting pisan anu gampang dipopohokeun ku pembeli, ieu sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu:

g2 (4)

※, Mesin ngadopsi kadali asli EZCAD kartu kontrol sareng parangkat lunak anu ngadukung 2D sareng panyiri puteran, fékon pangembangan sekunder jsb.

g2 (5)

※, Mesin tiasa dilengkepan aksésoris opsional sanés, sapertos alat puteran, méja kerja 2D / 3D, disc rotary pen sareng jinis-jinis perlengkapan sanés numutkeun syarat-syarat panyiri laser produk aktual pelanggan.

Suntop Laser jinis lanté lengkep serat laser nyertakeun bahan aplikasi mesin aplikasi:

Mesin serat laser nyirian cocog pikeun gawé bareng paling aplikasi nyirian logam sapertos Emas, Pérak, Baja tahan karat,

Kuningan, Aluminium, Baja, Beusi Iitanium jsb, sareng tiasa ogé nyirian seueur bahan non-logam, sapertos ABS, Nylon, PES, PVC jsb.

Suntop Laser pinuh katutup kabinét jinis laser nyirian industri aplikasi mesin:

Logam, alloy, oksida, ABS, résin epoxy, percetakan tinta, sareng sajabana, anu seueur ngalamar éléktronika, perhiasan, mobil, produk komunikasi, konci telepon, konci tembus palastik, produk perhiasan, ranté konci, komponén éléktronik, sirkuit terpadu (IC ), alat-alat listrik, peralatan masak buckles, produk stainless steel sareng industri sanés.

Parameter téknis mesin panyiri laser portabel
Tipe Laser Serat laser
Kakuatan laser 20W / 30W / 50W (opsional)
Modél ST-FL20P / ST-FL30P / ST-FL50P
Panjang gelombang laser 1064nm
Daérah nyirian 75 * 75mm / 110 * 110mm / 150mm * 150mm175mm * 175mm / 200 * 200mm / 250 * 250mm / 300 * 300mm
 Nyirian Jerona ≤1.2mm
 Laju nyirian 10000mm / s
 Lebar garis minimum 0,012mm
 Karakter Minimum 0.15mm
 Precision ulang ± 0,003mm
 Hirup-hirup Modul Serat Laser 100.000 jam
 Kualitas Balok M2 <1.5
 Diaméterna Pokus <0,01mm
 Kaluaran Kakuatan Laser 10% ~ 100% teras-teras disaluyukeun
 Lingkungan Operasi Sistem Windows XP / W7 / WIN10--32 / 64bits
 Modeu tiis Pendinginan hawa - Diwangun
 Suhu Lingkungan Operasi 15 ℃ ~ 35 ℃
 Input Daya 220V / 50HZ atanapi 110V / 60HZ, fase tunggal
 Syarat Kakuatan <600W
 Antarmuka Komunikasi USB
 Diménsi Mesin / saatos bungkus 860 * 730 * 580mm
 Beurat Bersih / beurat kotor 50kg / 68kg
 Pilihan Alat Rotary, Moving Table, Automation khusus anu sanés

f

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami